Activiteiten

Activiteiten op MVC Woerden

Activiteiten worden af en toe georganiseerd en dan met name in de lente- en zomerperiode. Deze activiteiten kondigen wij aan op de voorzijde van onze website. Soms heel tijdig en soms heel spontaan enkele dagen van tevoren. Als je zelf iets wilt organiseren kan dat altijd. Laat het ons weten zodat we hier melding van kunnen maken.
Voor alle activiteiten zowel binnen als buiten de club: zie ook onze agenda en natuurlijk onze nieuwsrubriek op de voorzijde van de website.We hebben ook enkele jaarlijks terugkerende activiteiten. Een daarvan is de kampweek.

 

pinVoor de jaarlijkse kampweek rond Hemelvaart heeft Arie Roodenburg (voorzitter) de organisatie in handen.

pinVerder organiseren wij elk jaar een aantal keer indoorvliegen.

pinWekelijks er is een clubavond op de woensdagavond in ons clubgebouw. Alle leden zijn welkom om te komen bouwen of alleen gezellig bij te kletsen.

vergadering

“Van alle leden verwachten wij inzet en motivatie om zich af en toe in te spannen voor de club”Voor alle te organiseren activiteiten geldt: ´bij geen gehoor, gaat de activiteit niet door´. Dit betekent dat wanneer er geen leden zijn die mee willen helpen de activiteit tot een succes te maken, deze activiteit zal komen te vervallen.
We verwachten dat alle leden zich hiervoor in willen zetten.

Geef een reactie